Dárky z kuchyně : zavařované, nakládané, marinované

Zavařování a nakládání je staré kulinářské umění, které se dá snadno a rychle naučit. Díky tomu se pak po celý rok můžeme těšit z voňavých, doma připravených pochoutek. Kdo jednou ochutnal doma zavařovaný kompot či paštiku připravenou podle domácího receptu nebo nakládanou zahradní zeleninu. s bylin...

Full description

Format: Book
Language: Česky
Published: Kolín n. Rýnem : Neumann&Gobel, [2007?]
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Šabina

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Location Status Výpůjčky
315700312246 312246 VF 641.5 (neuvedeno) Available